Paraplyorganisationen Danske Patienter holdt repræsentantskabsmøde den 24. april, hvor Parkinsonforeningens direktør Mette Holst blandt andet blev valgt som nyt medlem af forretningsudvalget.

Nu kan du vinde en dvd med filmen A Late Quartet, der blandt andet sætter fokus på Parkinson. På rollelisten kan du bl.a. finde nyligt afdøde Christopher Walken og Philip Seymour Hoffman.

Fredag den 11. april var det International Parkinsondag. I Danmark benyttede foreningen dagen til at lancere den hidtil største danske undersøgelse af de skjulte, non-motoriske sider af sygdommen.

Den 11. april bragte DR.dk en stor omtale af foreningens nye spørgeskemaundersøgelse om de non-motoriske symptomer, der blev lanceret i forbindelse med den Internationale Parkinsondag.

TV2 Bornholm sætter fokus på parkinsonsagen og Parkinsonforeningens arbejde på Bornholm med udnævnelsen af Henrik Krogsgaard og Lillian Hjorth-Westh som nye, lokale ambassadører.

Siden 2012 har parkinsonramte i flere europæiske lande haft mulighed for at benytte redskabet 'Parkinsons´s Well-Being Map' i dialogen med lægen. Nu er redskabet oversat til dansk og online her på siden.

Tibuddet gælder nu også for borgere i Gladsaxe kommune, så hvis du er parkinsonramt, bor i eget hjem og oplever, at ting i hverdagen er blevet uoverskuelige, er tilbuddet måske noget for dig.

I de seneste uger har flere medier sat fokus på, hvordan musik har en direkte indflydelse på hjernen og menneskets sundhed. Interessen udspringer fra udgivelsen af en ny hvidbog om emnet.